torstai 16. helmikuuta 2012

Vikkelä sorminen klikkailija....

..kävi eilen illalla yhdellä sivullani päräyttämässä adsense klikkejä 350 kpl silmänräpäyksessä.
Pääsin tai siis jouduin clickbomberin kohteeksi.

Ja arvata saattaa tämän järjenjättiläisen aikaansaannoksen lopputuloksen.

Google tietysti reagoi tilanteeseen oitis ja otti virheellisesti tulleista klikeistä ansiot pois.
Itsekin raavin hetimiten adsense mainokset pois tuolta kyseiseltä sivulta.
Mutta nyt vaan odotellaan tuomiota, josta tunnetusti ei voi valittaa.

Tällä teiniksi uskomallani Clickbomberilla kastui pitkätkalsarit varmasti hekumassaan ja äiti saa taas pyykkiä pestäkseen :).

Onneksi adsense ei ole se millä rahaa tehdään ja oikeastaan se voi myös vähentää noita oikeita affiliate ansioita, sillä johdattaahan se klikkaajan kokonaan pois sivuilta.

Ajatellaanpa asiaa vähän...Käyttääkkö aikaa nautinnonsaamiseen siinä että opiskelee ja opettelee tuottamaan muille hallaa kun vaihtoehtona voisi olla tuottaa itselleen mammonaa ja sitä kautta hankkia mitä korskeimpia mopoautoja ja saada kaverit vihreäksi kateudesta kun sillä karauttaa koulunpihalle? Rahat mopoautoon olisi tietysti saatu tienaamalla netistä sen sijaan ettei sieltä saa nyt mitään, kun aika menee muiden kiusaamiseen? No toivottavasti tämän älyllisesti vähän vajaamman henkilön kaverit ovat hieman fiksumpia ja hommaavat he itselleen hienot pelit ja vehkeet, netistä tietty ja ilmaiseksi!

No nyt niihin hieman iloisempiin uutisiin eli paljonko sitä massia on nyt helmikuun aikana tähän mennessä kertynyt ja huom. olen vähentänyt nyt vapaaehtoisesti tuosta summasta adsensen avulla saadut tulot, koska nehän eivät nyt ole enää yhtään varmoja.

Tällä hetkellä 4:n eri kumppanuusmarkkinointifirman taseet näyttävät yhteensä 893,43€

Voin sen kertoa, että jos tuohon lisättäisiin adsense ja kaikki peruutetut provisiot, oltaisiin jo hyvän matkaa toisella tonnilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti