keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Helmikuun tilinpäätös..



...kokonaisuudessaan helmikuussa ansioita kertyi 1571,14€. Vielä eilen yhden verkostomarkkinointi firman provikoista "haihtui" ilmaan n. 300€, ja uskon että tuosta kokonaissummasta ehkä n. 100€ katoaa vielä bad leadeihin yms.

Provikat katosivat pääasiassa yhden ja saman yrityksen mainoksien avulla kerätyistä ansioista. Arvatkaa poistanko tuon kyseisen yrityksen mainoksen sivuilta kokonaan...
Jep ja laitan tilalle jonkun luotettavamman yrityksen mainoksen, jonka provikat eivät ole aiemmin tuolla prosenttimäärällä kadonneet.

Kilpailu on edelleen kovaa, etusivun paikka on vielä olemassa googlen hakutilastoissa, jonkin verran se edelleen soutaa siinä. Pitää aidosti varpaillaan kun liikettä näkee :) Mukava uutinen tuli toissapäivänä googlelta kun adsense ansioita maksettiin tilille.

"Suuret" ansiot helmikuulta laittoi jo miettimään, jos tilanne edelleen jatkuu suotuisana, mahdollisia veroseuraamuksia ja mitä asian suhteen on tehtävä. 8500€/v saa kaiketi ansaita ilman ennenkuin pitää ilmoittautua ALV velvolliseksi? Hmm. Mietityttää myös se pitäisikö jonkinlaista narikkaa pistää pystyyn jos rahaa virtaa edelleen samalla paineella jatkossa? No antaes olla toistaiseksi, katsotaan miten äijän käy. Varmuuden vuoksi aloitin jo jonkinlaisen yksinkertaisen kirjanpidon johon merkkaan tänä vuonna kertyneet rahat. Siis rahat, jotka oikeasti ovat saavuttaneet pankkitilini, ja kirjanpidon mukaan sitä on tänä vuonna tullut 669,45€.

Helmikuussa ansaittuja rahoja alkaa valumaan oikeasti pankkitilille jo tässä kuussa, mutta suurin osa niistä tilitetään vasta huhtikuussa. Maksu-ajat vaihtelevat verkostomarkkinointi firmasta riippuen jonkin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti