keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Vuosi takana! 18.7.2011 - 18.7.2012

Tasan vuosi sitten eli 18.7.2011 aloitin testaamaan miten käy, saanko internetistä rahaa ja millä tavoin. Tässä 14.8.2011 tehty eka postaus aiheesta.

Nyt vuotta myöhemmin voin sanoa tutkimusretkeni olleen varsin kannattava ja opettavainen. Nettiansioni ovat kivunneet useisiin tuhansiin euroihin vuoden aikana.

Alku oli hidasta mutta sitten "taivas repesi" kuten viimeaikaisista postauksista voit huomata :)

Tämä sama voi onnistua myös sinulta ja suhteellisen helposti, se vaatii vain aikaa ja kärsivällisyyttä, himppu onneakaan ei varmasti haittaa.

Olen tähän blogiin kirjannut tekemiäni toimia, sekä onnistumisia että epäonnistumisia matkan varrelta. Lukaisemalla blogin läpi voit ehkä välttyä samoilta virheiltä jotka itse tein.

Muista että kaikki ei kuitenkaan tapahdu kädenkäänteessä eikä onnistumisen sattuessa kohdalle sen jatkuvuus ole mitenkään varmaa tulevaisuudessa.

EDIT: Ja aivan kuin vuosipäivän kunniaksi, ansiot tekivät taas uuden päiväkohtaisen ennätyksen.

Edellinen Toukokuun 7. tullut ennätys saa jälleen jäädä historiaan.  
Uusi ennätys on nyt: 244,84€.

3 kommenttia:

  1. Olipas hauska lukea tämän blogin sisältä. Itse tutkin myös mahdollisuutta saada hieman pätäkkää tällä tapaa. Alkutaipaleella toki, ensimmäisiä senttejä tienattu. http://lisaviikkoraha.blogspot.fi/

    Jatkahan noita tilannekatsauksia, mielenkiintoista lukea tulon kehityksestä pidemmällä aikavälillä.

    VastaaPoista
  2. Kiva oli lukea kokeilustasi. Minulla tuli samoihin aikoihin kaksi vuotta täyteen; tuloja on kertynyt 7000 euroa. Pääsisipä siihen, että tuo olisi kuukausipalkka!

    7000 euroa bloggaamalla

    VastaaPoista
  3. Mukava lukea välillä suomenkielisiä kokemuksia internet mainonnan maailmasta. Kiitoksia hienosta blogista! :)

    3D tulostin

    VastaaPoista