keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Vielä poika saunoo...

...137,55€ on tämän päivän saldo. Kuinka kauan tätä liekeissä oloa kestää, alkaako kohta tilanne jäähtymään? Helmikuun alusta tähän saakka 591,83€. Huhhuh, aika kyytiä on ollut! Hienoa on myös ollut se että yhdeltä toiseltakin, ei niin tunnetulta sivulta ropisi provisiota tänään ainakin 5 eri tapahtumasta.
Alkaa hirvittää minkälainen mahalasku tästä vielä tulee.

Posio vaikenee, mutta vain hetkeksi :)

2 kommenttia:

  1. Onnea menestyksen johdosta!

    Tämä blogi on ollut mielenkiintoista luettavaa monessakin mielessä.

    Minulla olisi yksi kysymys johon toivoisin vastausta; Muistaakseni olit jo viime vuoden puolella sijoittunut hyvin orgaanisissa hakutuloksissa tällä sivulla, mikä on nyt helmikuussa alkanut puskea rahaa oikein kunnolla.

    Muistaakseni sivu ei kuitenkaan viime vuonna sijoituksestaan huolimatta tuottanut kovin kummoisesti pikavipeillä (mistä nämä nykyiset lukemat ilmeisesti tulevat?).

    Osaatko sanoa mikä on muuttunut tuolla aikavälillä, että lainahakemusten konvertoituminen roihahti liekkeihin?

    Onnea ja menestystä!

    VastaaPoista
  2. Moi vaan, selitys on yksinkertainen. Aiempi hyvä sijoittuminen hakutuloksissa tapahtui ei niin kilpaillulla hakusanalla.

    Joka yksinkertaisuudessaan tarkoitti sitä että sen tuomia kävijöitä ei ollut kovinkaan paljon vaikkakin sivu rankkasikin hyvin.

    Nyt kun sivu rankkaa paremmalla hakusanalla googlen haun etusivulla on ymmärrettävää että kävijämäärät lisääntyvät ja sen takia sivut myös konvertoivat paremmin.

    Miksi sivu nyt sitten sijoittuu kilpaillulla hakusanalla paremmin johtuu yksinkertaisesti siitä että tekemäni työ alkoi vihdoin tuottaa tulosta.

    VastaaPoista