torstai 18. elokuuta 2011

No niin, mainosverkostoista ja niiden avulla ansaitsemisesta

Käytän kuutta eri mainosverkostoa ansioiteni kartuttamiseen eli
Google AdSense, EuroAds, TradeDoubler, TradeTracker, Smartresponse-media ja Orville Media.

Googlen AdSense ohjelma on helppo todella helppo tapa laittaa mainoksia omaan kotisivuun tai blogiin. Rekisteröidy käyttäjäksi, linkki adsenseen rekisteröitymiseksi löytyy tästä.

Kun saat ilmoituksen sähköpostiisi, että hakemuksesi on hyväksytty kirjaudu Google Adsenseen valitsemaan mainoksia sivuillesi.
Huom. Et itse voi vaikuttaa googlen mainosten sisältöön vaan sen tekee google itse Mainosten sisältöön vaikuttaa automaattisesti sivustosi aihe. Valitset siis vain mainosten ulkomuotoa koskevat asetukset itse. Sijoitat suunnittelemasi mainokset sivuillesi haluamiisi kohtiin ja google hoitaa mainosten sisällön. Jos siis blogi tai kotisivusi käsittelee esim. koiria, google todennäköisesti sijoittaa sivuillesi koiriin liittyvien tuotteiden tai palveluiden mainoksia.

Google rajoittaa mainosten määrää sivullasi siten, että yhtäaikaa voi näkyä vain kolme mainosyksikköä. Näissä voi yhdessä mainosyksikössä olla useampia mainoksia ja niihin liittyviä mainostekstejä tai kuvallisia mainoksia. Voit itse kuitenkin vaikuttaa mainoksien näkymiseen siten, että nätetäänkö teksti- vai kuvamainoksia tai molempia automaattisesti vaihdellen.

EuroAds, Smartresponse-Media, TradeDoubler, TradeTracker ja Orvillemedia ovat mainosverkosto yhtiöitä. Näihin yhtiöihin voivat eri yritykset rekisteröityä ja mainosverkosto itse hommaa mainostajat, kuten minut, yritysten tuotteille.
Olen siis heidän mainostaja kumppaninsa. Näytän sivuillani eri yrityksien tuotteiden ja palveluiden mainoksia ja saan siitä palkkiota, jonka mainosverkostot maksavat minulle, jos joku ostaa sivujeni kautta mainostamiani tuotteita tai palveluita.

Reilu puolet roposista tulee tällä hetkellä googlen adsensen avulla, ja vajaa puolet noista mainosverkostoista.

Älä enää mieti vaan perusta siis itsellesi kotisivu tai blogi tai jos sinulla sellainen jo on, niin liity mainosverkostoihin joita olen luetellut alla ja ala mainostaa ja ansaitsemaan lisätuloja. Testaa harrastuspohjalta, onko sinusta saamaan ansioita internetistä.
Rahanteko internetissä ei välttämättä, ainakaan aluksi ole helppoa, mutta uskon että ajan kuluessa ja taitojen lisääntyessä tulot kuitenkin kasvavat. Mikset siis sinäkin uskoisi niin?

Tässä listattuna sellaisia mainosverkostoja joita minä käytän sivuillani.

Google Adsense
Smartresponse-media
Tradetracker
Orville-media
EuroAds
Tradedoubler


Liittymällä näihin voit sinäkin mainostaa heidän avullaan sivuillasi ja niin ehkä ansaita muutaman roposen lisää adsense tulojen lisäksi.

Liittyminen on helppoa ja mainosten laittaminen sivullesi ei todellakaan ole vaikeata.

Saan harrastuksestani rahaa, saatko sinä?
Ja monet ovat tästä harrastuksesta kehittäneet itselleen jopa päivätyön.

Onnistuminen tuntuu aina yhtä hyvältä, oli se sitten harrastamista rahan eteen tai ei.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti