torstai 2. helmikuuta 2012

Ei saa nuolaista ennenkuin tipahtaa...

...tiedetään, tiedetään. Mutta nyt on kuitenkin niin että kahden päivän aikana on rahaa kertynyt jo 100€. Vauhti on huimaa mutta hiipuuko se? Paljonko tulee peruutuksia provikoihin? Pysyykö sivu hakutuloksissa korkealla? Liian paljon kysymyksiä yhä, joten on aika rauhoittua ja antaa ajan taas näyttää kuinka käy.

Mikä laulaen tulee se viheltäen menee :)

Jos sinä tarvitset rahaa ja osaat sen mitä kaikki muutkin suomalaiset eli lukea sekä kirjoittaa suomeksi, niin aloita ihmeessä sinäkin tuottoisa harrastus nyt. Ja jos osaat tehdä edellämainitut myös esimerkiksi englanniksi niin ansiopotentiaalisi sen kuin moninkertaistuu, onhan englantia taitavia maailmassa tunnetusti enemmän kuin meitä suomenkielisiä.

Opiskelijoille ja työttömille olisi mukavia sivutienestejä tiedossa, tarvitaan vain uskallusta ja hieman aikaa. Aiheita on pilvin pimein, esimerkiksi jos sinulla on joku kotieläin, kirjoita siitä.
Jos harrastat vaikka musiikkia, käsitöitä tms. Siis ihan mitä vaan. Tai jos luet paljon kirjoja, kirjoita niistä. Noissa alla olevissa mainosfirmoissa on varmasti mainoksia juuri sinulle sopivaan aihepiiriin liittyen, oli se sitten mikä tahansa.
Ja muista, tämä ei maksa sinulle mitään! Jos kyllästyt jossain vaiheessa, pidä paussi.

En halua olla mikään googlen tai muiden markkinointifirmojen evankelista, mutta jos näkisit itse vaikka tuollaisen kuvan paperisen liidokin tippuvan syliisi muutaman kerran kuukaudessa niin  heittäisitkö ne aina edelleen jatkamaan matkaansa vai käyttäisitkö ne johonkin itsellesi hyödylliseen tai hyödyttömään :) ?


Eikun sivut pystyyn ja mainoksia niihin!

Google Adsense
EuroAds
Tradetracker
Tradedoubler
Smartresponse-media
Orville-media

Ja koska asiasta kirjoitellaan jo uutisiakin myöten, niin on pakko minunkin provota tässä hieman.
Onko suomessa kaikilla asiat tosiaan niin hyvin että kannattaa äänestää nyt pressanvaaleissa tahoa joka ei välitä tavallisesta pienestä ihmisestä mitään?
Miettikää sitä ja äänestäkää omantuntonne mukaan. Tiedän että osaatte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti