lauantai 4. helmikuuta 2012

Putous....

..tulee kohta televisiosta mutta nettiansiot ovat tänään kivunneet uuteen päiväkohtaiseen ennätykseen, 104€!!

Jos vauhti pysyisi samana koko kuukauden alkaisi se jo lähenemään normaalista päiväduunistani kuukaudessa saatuja ansioita...

Häkeltävää on se että kun kävin äsken kaupassa niin tuona aikana, eli noin tunnissa tuli sähköpostiin 4 eri ilmoitusta tilitapahtumista eli provikan saamisesta...Ja sitä ennen naapurissa 60-vuotis synttäreillä piipahtaessani sain 3 ilmoitusta samaisesta asiasta parin tunnin aikana.

Alkoi olla jo vaikeaa uskoa tuota todeksi ja vielä hankalampaa laskea puhelinta kädestä joka ilmoitti tapahtumista piippauksin :). Olikin pakko tulla tarkistamaan tilanne oikein isolta ruudulta ja kirjaamassa asiasta tänne. Muistaa täytyy kuitenkin että osa noista provikoista perutaan vielä.

Ilolla voin myös todeta että ensimmäiset vakuutuksista saadut provikat ovat tapahtuneet täysin uudelta sivulta jonka kanssa aloitin painimisen vuoden alussa ja nyt se alkaa kantaa vihdoin hedelmää. Sivu ei ole niin staattinen, joten se on vaatinut suhteellisen paljon työtä verrattuna tuohon eniten tienaavaan sivuuni, johon en ole enää pitkään aikaan kirjoittanut mitään uutta ja silti se tekee rahaa eniten.


Toki olen tehnyt jatkuvasti muutoksia sivuun, poistanut päättyneitä kampanjoita ja luonut netissä siihen kohdistettuja backlinkkejä, mutta ajallisesti sen suhteen toimiminen on ollut todella vähäistä. Tuo sivu tuottaa sananmukaisesti passiivisia tuloja sillä aikaa kun itse vaikka lueskelen kirjaa, juhlin synttäreillä naapurissa tai käyn vaikka kaupassa.



 4 päivän aikana on pätäkkää kertynyt nyt 195,68€ eli ollaan aikamoisessa ennätysvauhdissa!


Jään mielenkiinnolla seuraamaan tilanteen kehitystä, ja jos asia kiinnostaa sinuakin niin poikkea tsekkaamassa täältä viimeisin tilanne. Äläkä tyydy vain katselemaan vierestä vaan aloita itsekin passiivisten ansioiden kerryttäminen. Se on helpompaa kuin uskotkaan!

Ansaitse rahaa verkkosivuiltasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti