torstai 18. elokuuta 2011

Kuukauden saldo adsense mainoksista

Kuukausi on vierähtänyt "uuden" harrastuksen parissa ja on aika paljastaa sen aikana tienattu rahasumma.
18.7.-18.8. rahaa on tullut yhteensä 22,01€

Karkeasti ottaen 15 viimeisessä päivässä kävijämäärä kolminkertaistui ja ansaittu rahasumma 8,5 kertaistui.
Ei paha, sama trendi kun jatkuisi vaan.

Miten kävijöiden määrän lisääminen sitten onnistuu? Googlessa ollaan etusivulla joillain hakusanoilla ja hakulauseilla. Mutta tärkeimmillä ja osuvimmilla hakusanoilla jossain viimeisen sivun ja takasivun välissä :)

Suurin osa kävijöistä tulee edelleen foorumeista.

Täytyy virittää vielä nuo adsensen kanavat kohdilleen, eli ne kun konfiguroi niin näkee tarkemmin mistä mainoksesta tai mainoksista kävijät eniten tykkäävät eli mikä on suosituin mainoksen sijainti kävijöiden mielestä. Sen kun saa selville kanavien avulla niin voi viritellä ja testailla hieman lisää.

Jaa juu, meinasi unohtua nuo mainosverkostojen ansiot myös samalta ajalta.
Niitä kertyi 21,44€, alussa oli niidenkin trendi nousujohteinen, mutta arvatenkin jonkin verran tuli peruutuksia ja nämä ansiot sitten karisivat pois tästä summasta.
Hieman ihmetyttääkin miten nuo mainosverkostot ilmoittavat peruuntuneista kaupoista, jotka jo näkyivät raporteissa ja sitten ne vaan katosivat sieltä.
Voin sanoa etteivät ilmoita mitenkään ja raporteistakaan en semmoista ole havainnut.
Jos olet ensimerkiksi ClickBankin affiliate ja saat sieltä provikan jostain kaupasta ja jos se peruutetaan niin se näkyy selkeästi raportissa että tämä ja tämä proviisio on poistettu kaupan peruuntumisen johdosta.

Ja nyt niitä comments, please. Varsinkin jos teillä on tietoa noista peruuntuneista provikoista esim. EuroAds, Tradetracker jne. yhtiöiden raporteissa ja miten ne näkyvät, olisin kiitollinen tiedoista. C Ya!

2 kommenttia:

  1. Ei muuta kuin kirjoitat paljon sisältöä, joka on

    1) ainutlaatuista
    2) kiinnostavaa
    3) hyödyllistä.

    Silloin bloggaajat linkittävät teksteihisi vapaaehtoisesti, ja liikennettä alkaa kertyä. Myös hakukoneoptimointi auttaa asiassa.

    Provikoita voi peruuntua esimerkiksi silloin, kun pikavipin ottajan luottotiedot ovatkin olleet ala-arvoisia, eikä luotto myönnetty. Mulla ei ole peruutettu oikeastaan muita kuin noita luottoja.

    Tai kaksi kertaa on peruttu yksi kauppa. Todennäköisesti kyse oli siitä, että joku oli vahingossa painanut kaksi kertaa tilauspainiketta. Nimittäin tuon kaupan tapahtuminen on suht harvinaista mun saiteilla, ja sitten niitä oli kaksi kappaletta samalle päivälle. Aika epätodennäköistä.

    Saisit muuten enemmän kommentteja, jos hyväksyisit ilman loggautumista kommentoinnin... Turha vaiva miettiä, millä tunnuksella mä tällä kertaa kirjautuisin sisään :-)

    Terv. Minna

    VastaaPoista
  2. Omalta osaltani olen huomannut että näitä pikavippejä perutaan aikalailla. Joko viitaten bad leadiin tai sitten tosiaan on hakija saattanut klikkailla ylimääräisen kerran tuota. Raporteista yleensä kyllä selviää jos provikka on peruttu, syytä ei luonnollisesti kerrota ja se jää siksi arvaukseksi

    VastaaPoista