sunnuntai 14. elokuuta 2011

Rahaa mainostamalla, voiko se olla mahdollista?

Ajattelin laittaa tälläisen seuranta blogin omalle "bisnes" -touhulleni jossa olen tehnyt sivustoja internettiin ja laittanut sivuille mainoksia. Jos kiinnostaa kuinka homma etenee ja miten tulot kasvavat tai kehittyvät, siis jos kehittyvät :), ja jos sinua asia kiinnostaa, voit seurata tätä blogia. Tulen julkaisemaan joitain metodeita asiaan liittyen, siis sellaisia jotka olen havainnut hyväksi ja sellaisia joilla on ollut vähemmän suotuisa vaikutus. Ja toivon että kommentoitte, voitte kertoa omista kokemuksistanne tms. Linkkien vaihtokin kiinnostaa!

Aloitin rakentamalla sivuston 18.7, lisäsin sivulle adsense -mainokset, joiden klikkaamisesta minulle maksetaan jonkinlainen korvaus. Näitä mainoksia ei sitten pidä mennä itse klikkailemaan tai google pistää sivustosi banniin eli sitä ei näy enää googlen haussa ja ansaitsemasi rahat "jäädytetään", eli toisinsanoen et saa rahoja itsellesi, jotka olet sivustosi avulla ansainnut. Myös adsense tunnuksesi poistetaan! Siis älä anna rahan himon yllättää vaan rakenna bisnes sivujasi rauhassa, varakkaampi tulevaisuus silmissä kiiluen :)
Eli jos sinulla on jo sivusto jossa on jonkin verran kävijöitä tai suunnittelet sivuston tekemistä, älä enää mieti vaan aloita uusi harrastus joka parhaassa tapauksessa voi tuottaa sinulle myös muuta kuin mielihyvää, nimittäin ansioita!

2 kommenttia:

  1. Moi, lueskelen näitä sivuja mielenkiinnolla ja yritän myös laitella blogiani kuntoon ansaitsemismielessä.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen blogi! Täytyy lueskella näitä ajatuksen kanssa läpi. Itse laitoin mainoksia koemielessä blogiini, katsotaan syntyykö klikkauksia.

    Toki ensin pitäisi toki saada peruslähtökohta kuntoon, eli kävijämäärät nousuun.

    VastaaPoista