tiistai 4. lokakuuta 2011

Syyskuun tulos 248,7€

Heikon terveydentilan takia vasta nyt jaksan tarkastella ja erityisesti julkaista syyskuun tilanteen tänne blogiini. Saikulla ollaan koko viikko ja antibioottikuurilla yritetään saada oloa kohentumaan kuumeisesti :).
Syyskuun loppupuolella saatu pandan isku, joka kohdistui erityisesti parhaiten tuottavaa sivustoa kohtaan on totta. Adsense tulot "hyytyivät" jonkin verran ja kävijöitä ei enää kovin montaa Googlen hausta sivulle eksy.

Lupailin jo aiemmin syödä hattuni, jos tulot jäävät alle 150€:n syyskuussa. Onneksi näin ei sitten kuitenkaan tarvitse tehdä, hattuni kun ovat joitain ikäloppuja pipoja...

Katsellaanpa hieman lukuja:

Google Adsense 54€

Affiliate tulot 194,70€ yhteensä kaikista 5 markkinointiyhtiöstä, eriteltynä alla:

EuroAds tämä oli ylivoimaisesti paras, 117,35€
Tradetracker 37,4€
Tradedoubler 29€
Smartresponse-media 10,75€
Orville-media 0,20€

Syyskuun ansiot kokonaisuudessaan 248,7€.


Nämä Affiliate ansiot hieman elävät kuitenkin koska niiden tulot eivät kaikki ole varmoja vielä. Alle 14 päivää vanhat provikat niiden myynneistä ovat vielä epävarmoja ja varmistuvat pikkuhiljaa kun aika rientää eteenpäin. Affiliate ansioiden kokonaistuotosta saattaa siten vielä muutama kauppa raueta.

Rahaa ei ole vielä oikeasti tullut tilille yhtään, mutta tässä kuussa sitä alkaa tulla kun elokuussa tienattuja rahoja kilahtaa tilille. :)

Ja sitten kuluvaan kuukauteen.
Kuukausi näyttäisi alkaneen todella vauhdikkaasti:
Adsense: 3,36€
Affiliate: 74,05€

Mutta mutta, luulen että en edes uskalla toivoa nauttivani yhtä runsaista tuloista kuin syyskuussa kuitenkaan...Kiitos tästä kuuluu pandalle tai sitten itselleni, kun virittelin sivuston liiankin täydelliseksi? :)

Tavoitteeksi lokakuulle asetan kuitenkin 300€, vaikkei se ehkä kuitenkaan täyty.
Hatun syöntiä en tässä tilanteessa kuitenkaan lupaa.

Uskaltaisin myös väittää, että tälläiset ansiot auttaisivat esim. opiskelijoita ja voisivat jopa tuottaa tarpeeksi siten, ettei esim. kodin ulkopuoliseen työskentelyyn olisi välttämättä enää tarvetta. Joten ei muuta kuin klikkaa ylläolevia linkkejä, liity mukaan ja aloita oma bisneksesi, jonka tuloksesta olet itse vastuussa itsellesi etkä kenellekkään muulle. Laita kotisivusi tai blogisi ansaitsemaan nyt!

Väliaikatietoja on luvassa taas jonkin ajan kuluttua.

Tässä lisää lääkettä pandan iskuun

Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti