lauantai 15. lokakuuta 2011

Kun kuukausi on kulunut puoleenväliin...

1.-15.10.2011 aikana tilanne on edennyt netistä saatujen ansioiden suhteen seuraavasti:
Adsense: 7,64€
Affiliate: 140,08€

Adsense ansiot ovat siis tätä nykyä lähes olemattomat eikä parannusta niihin ole heti tiedossa, ainakaan tuon googlen "kadottaman" sivun avulla. Tosin olen siihen tehnyt joitakin muutoksia tilanteen parantamiseksi ja jos ne alkavat tuottaa tulosta tulen niitä yksilöimään lisää tässä blogissa. Olen myös tehnyt jo toisen sivun, joka kuitenkin roikkuu samalla hakulauseella yli 60 sijan tienoilla hakutuloksissa.

Affiliate ansiot ovat pitäneet toistaiseksi pintansa jotenkin, vaikka kävijöitä ei enää juuri tuohon parhaiten tuottavaan sivuun eksy ainakaan googlen avustamana. Mutta niinhän se on että "etsivä löytää" ja esimerkiksi ASK, Yahoo tai Bing hakukoneilla sivu on sijoittunut erittäin kilpailukykyisesti. Nämä ovat ikävä kyllä vaan niin vähän käytettyjä, että niistä ei yleisöryntäyksen avustajaksi juurikaan ole, mutta satunnaisesti kävijöitä niistäkin kuitenkin tulee.

Otin tänään tästä blogista pois kaikki CTR:ään viittaavat luvut. Niiden julkaiseminen kun taitaa olla kielletty Google Adsense TOSin (TOS=Terms Of Service) eli käyttöehtojen mukaan.
Kiitos ja kumarrus Alvinille tämän asian ilmoittamisesta!

Tässä lisää Googlen ohjeita adsensen käytöstä julkaisijoille.

Kerrottakoon nyt vielä se, että olen aiemmin, joskus vuosina 2004-2007 mainostellut esimerkiksi ClickBank tuotteita ja saanut niistäkin aikanaan hieman rahaa. Ansiot niistä ovat olleet varsin maltillisia, koska suomalaiset pankit hinnoittelevat sieltä saatujen shekkien lunastuksen aivan älyttömäksi puuhaksi. Mutta senkin kautta ansioitaan voi tosiaan kartuttaa, tai ainakin yrittää. Sen avulla toiset jopa tienaavat elantonsa ja koska sen tuotteet ovat lähinnä englanninkielisiä ovat mahdollisuudet ansioihin myös moninkertaisia kielisyyden ansiosta.

Mutta kuinka tilanne tässä nykyisessä harrastuksessani edistyy, sitä voit seurata täällä. Ja jos et halua tyytyä pelkkään seuraamiseen vaan haluat myös ansaita sivuillasi, liity ihmeessä nyt näihin:


Google Adsense (<- Oikea yläkulma, klikkaa Hanki Adsense -nappia)

EuroAds
Tradetracker
Tradedoubler
Smartresponse-media
Orville-media

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti