keskiviikko 14. syyskuuta 2011

100€ adsensesta, vihdoin vai vasta?



Viime yön aikana se sitten tapahtui. Adsense tilille on nyt kertynyt yhteensä 100€ ja aivan aluksi haluan kiittää kaikkia osapuolia, kuten Jutta Urpilainen tässä vaiheessa sanoisi. Alkaa kuumeinen mietintä minne kaiken tuon rahan  sijoittaisi :) Itse asiassa palkitsin itseni jo etukäteen ostamalla kytky iPhone4:n viimekuussa. Tiedän että 5 on tulossa juuri kohta kauppoihin ja että olisi pitänyt vaan malttaa ja odottaa mutta minkäs teet. Vanha iPhone (2g) alkoi olla jo tullut tiensä päähän ja sille on löytynyt uusi käyttäjä ihan lähipiiristä. Kaikkien sim kortin leikkelyiden ja Gevey -viritysten jälkeen luuri on vihdoin nyt myös kytkytön.Täytyykin ottaa selville miten uuden puhelimen avulla bloggaaminen luonnistuu. Onko täällä kellään siitä kokemuksia? Vinkkejä ja vihjeitä otetaan vastaan kiitollisena.

Noh, palataanpa asiaan.
Kun elokuussa rahaa kertyi adsenseen 59,63€, on sitä tässä kuussa kertynyt sinne 14 päivän aikana 31,96€. Eli ansiotaso on jotakuinkin sama kuin viime kuussa. Ehkä loppukuusta tapahtuu hieman kirimistä, koska uusia backlinkkejä on luotu ja uskon että sivujen näkyvyys siten hieman paranee. Suurin muutos on tapahtunut nyt siinä että yhä enemmän kävijöitä tulee Googlen hausta eikä Foorumeilta, tosin foorumiporukka johtaa edelleen tilastoja mutta trendi on oikea. Muutkin sivustoni ovat saaneet aikaan ensimmäiset klikkauksensa mistä voidaan taas aivan aluksi kiittää kuten Juttakin jo yllä olevassa linkissä totesi. Edelleen yhden sivuston yksi mainos on suvereenisti ylitse muiden.

Affiliate markkinoinnista on kertynyt tässä kuussa 54,20€, mutta luulen että tilanne muuttuu sen osalta vielä koska osa sieltä saaduista provikoista tuppaa peruuntumaan syystä tai toisesta kuten jossain vaiheessa aiemminkin jo totesin. On sielläkin ns. "varmoja ansioita", näitä saa esim. kun joku osallistuu vaikka johonkin kyselyyn (..ja luovuttaa yhteystietonsa markkinavoimille :)
Täytyisiköhän alkaa painottamaan niiden markkinointia ylitse muiden?

Jos vielä et ole liittynyt näihin "kultapossu" kerhoihin niin olisikohan nyt sen aika :)


Google Adsense
Smartresponse-media
Tradetracker
Orville-media
EuroAds
Tradedoubler


EDIT 19.9.2011
Tässäpä mainio tapa selvittää oma sijoitus googlen haussa:
http://whatpageofsearchamion.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti