perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kesäkuu alkoi uudella ennätyksellä..

..tätä alkaa olla jo vaikea uskoa todeksi..eli paremmaksi pistetään taas toukokuussa kuin koskaan aiemmin. Huhtikuu 2012 on ollut paras kuukausi tähän mennessä mutta nyt sen on aika jäädä omalta osaltaan historiaan, toiseksi parhaana kuukautena :)

Rahaa kertyi toukokuussa ~2700€. Ei kuitenkaan pidä totuttautua tuollaisiin summiin ja että tämä olisi aina näin helppoa ja yksinkertaista, se päivä on tulossa kun liikenne ja ansiot sivuille romahtavat.
Sitä odotellessa :) Mitä tuli tehtyä toukokuussa että summa kasvoi noinkin suureksi? Hävettää tunnustaa että ei oikeastaan paljon mitään. Tässä on tullut hommailtua kaikkea muuta kuin nettibisneksiä.
Tuostakin summasta tietty taas osa taas sulaa pois, arvioisin että pari sataa summasta tulee vielä haihtumaan. Jää sitä kuitenkin vielä niin paljon että oikein ihmetyttää.

Muttamutta, pikkuhiljaa kalloon alkaa hiipimään ajatus miten verotuksen kanssa pitäisi toimia...Maailmassa on nimittäin vain kaksi varmaa asiaa joita ei voi sivuuttaa, kuolema ja verot :)

2 kommenttia:

  1. Ei voi kuin ihailla ja kadehtia menestystäsi! :D

    En ymmärrä miten sen teet!?
    Itselläni takana 5 kuukautta bloggaamista.
    8 blogia, 162 tekstiä ja lähes 3500 näyttökertaa.
    Tulot kuitenkin vain euro kuussa!

    Hattu kädessä, pyydän sinulta hyviä neuvoja ja huomioita blogi-kirjoittamiseen.

    Rohkenen myös udella blogiesi aiheita? :)

    VastaaPoista
  2. Tuntuu että kaikki on ollut kiinni vain tuurista, toki olen koko viime syksyn harrastanut ja viritellyt sivua, optimoinut sisältöä ja linkittänyt myös backlinkkejä, käyttäen niitä työkaluja ja toimintatapoja joista olen tässä blogissa kertonut. Uskoisin että Googlen hiljattain algoritmiin tekemät muutokset ovat myös auttaneet ja nostaneet sivun välillä jopa 1. sijalle hakutuloksissa. Tällä hetkellä on havaittavissa vajoamista alaspäin hakutuloksissa ja se tulee väistämättä vaikuttamaan myös ansioihin. Kokeilen tässä jossain vaiheessa luoda taas lisää backlinkkejä ja katsotaan josko ne auttaisivat taas eteen- ja ylöspäin, ne on jääneet vähemmälle huomiolle viime aikoina, niin kuin kyllä myös kaikki muukin :) Aihepiiri mistä bloggaat on todella tärkeä, sellainen on hyvä joka on ollut hiljattain varsin paljon vaikka uutisissa. Ja sellainen joka vielä lisäksi kiinnostaa ihmisiä ja parempi vielä jos ihmiset tarvitsevat sitä oikeasti. Tuon oman aihepiirin tuolle eniten tienaavalle sivulle olen joskus täällä paljastanut, poistin sen jotta kilpailu pysyisi edes vähän aisoissa :) Kyllä se aihe löytyy jos vaan jaksaa viritellä. Sen voin sanoa että jos aihe on vähemmän suurta yleisöä kiinnostava niin ei sillä välttämättä rahoiksi pistä. Jos aihepiirillä ei ole itselleen suurta tunnearvoa ja bloggaa vain rahan saamiseksi niin aihepiiriä kannattanee tarkistaa? Aihepiirin kannattaa olla myös sellainen johon löytyy paljon mainoksia noista verkostomarkkinointifirmoista.

    Hienoa että olet saanut jo kuitenkin noinkin paljon tekstiä kirjoitettua ja porukkaakin lappaa sivuja lukemassa. Ehkä sivun hienoinen optimointi kannattaisi, tai edes selvittää jollain sopivalla ohjelmalla mitä muutoksia se suosittelisi sivulle tehtävän. Itse olen sisällön optimointiin käyttänyt tässäkin blogissa mainittua link-assistantin SEO power suitea, siitä on saatavilla Freeware versiokin, tai ainakin oli silloin kun itse sitä käytin. Onhan backlinkkejä, ja hyviä sellaisia? Backlinkkien merkitys tuntuu kyllä omasta mielestäni hieman muuttuneen epävarmemmaksi viimeaikaisten algoritmi päivitysten takia, mutta esim. jokin hyvä .edu domainin backlinkki tekee yhä ihmeitä sivun kävijämäärälle :)

    VastaaPoista