tiistai 20. maaliskuuta 2012

Etusivun paikka menetetty, väliaikaista kaikki on vaan!

Jep, tänään se tapahtui. Melkein kaksi kuukautta sai sivuni hillua hakusanallaan google haun etusivulla ja tänään se sitten tipahti sivulle kaksi. Google otti hiljattain käyttöön käyttäjätietoihin perustuvan hakutulosten näytön ja sivu saattaa sen ansiosta vielä joillekin näkyä siis paremmin. Ja itsellenikin se on vielä etusivulla, jos googlesta haen silloin kun käyttäjätunnukseni on sisäänkirjautuneena esimerkiksi gmailiin.

Miten tuo etusivun paikka saadaan takaisin? No ensimmäisenä toimenpiteenä kirjoitin uuden artikkelin ko. sivulle, viritin pari backlinkkiä sinne tänne, ja nyt nähtäväksi jää mitä tapahtuu. Backlinkkejä on varmasti tarpeen vielä tehdä tänään lisää.

Toinen sivustoni jonka laitoin pystyyn n. kuukausi sitten, sai ylleen varsinaisen kävijäryöpyn tänään yhden uuden, televisiossakin mainostetun tuotteen tullessa yleisön tietoisuuteen. Kävijämäärä kasvoi ainakin tämän päivän osalta yli 100 kertaiseksi. Mitään provikoita tuotteesta ei kuitenkaan ole vielä saatu, joten iloa on tuottanut vain ko. sivuston sankka kävijämäärä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti