keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kauan on kärsitty vilua ja nälkää...

..Balkanin vuorilla taistellessa....Havaitsin nelisen tuntia sitten että yhden sivustoni linkit ovat olleet jo jonkin aikaa hieman korruptoituneet ja siten ne eivät ole johtaneet mihinkään.

Sen takia komissiot ovat olleet varsin nihkeät nyt viimeaikoina :) Ja kun linkeistä ei ole päässyt eteenpäin, ovat kävijät nähtävästi turhautuneet ja klikanneet Adsense linkkejä sen sijaan ja se selittäisi Adsense tulojen kasvun?

No nyt korjauksen jälkeen ne taas toimivat ja ovat sen jälkeen nyt 4 tunnissa tuoneet rahaa ~30€:n edestä.

Tsiisus, jos linkit olisivat toimineet jo aiemmin, sivu kun on rankannut jo jonkin aikaa erittäin hyvin hakutuloksissa.


Kuinka kauan linkit ovat olleet pois toiminnasta? Paljonko rahaa menetin sen takia että olen ollut laiska enkä ole tarkastanut tilannetta jo aiemmin.... Ääh, onneksi mitään muuta ei olla menetetty kuin rahaa ja sehän on helppoa korvata harrastamalla lisää :)

Onneksi en tee tätä leivän eteen, silloin voisi jo vähän ketuttaakin.  Minulle tämä on vain harrastus, niin kuin jollekin kutominen, virkkaus tai ihan mikä askare vaan mistä itse pitää.

Tässä harrastuksessa on myös kuitenkin se hauska puoli, että tästä saa hieman rahaa palkinnoksi ihan itsestään. No voihan toki kutomallakin päästä ansioille mutta uskoisin että ainakaan minä en saisi sillä kasaan ropostakaan :) Ja jos pitää tauon kutomisessa niin silloinhan ei tuota mitään, näiden nettisysteemien kanssa on ihan toisin. Rahaa tulee vaikkei jatkuvasti pakertaisikaan :)

Ei muuta kuin liity joukkoon, ala itse tehtailemaan rahaa ja näet ettei se ole vaikeaa ollenkaan. Se ei maksa sinulle mitään muuta kuin vähän vaivannäköä ja aikaa. Netti tulvii ohjeita sivujen tekemisestä ja sekaan kun heittää mainoksia, niin rahan tuloa ei oikeastaan voi estää :)

Tässä niitä linkkejä taas joiden avulla voi omaa kukkaroaan alkaa täyttelemään:
Google Adsense
EuroAds
Tradetracker
Tradedoubler
Smartresponse-media
Orville-media

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti