tiistai 22. marraskuuta 2011

Backlinkkejä ja backlinkkejä

On tullut hieman rakenneltua noita otsikossa mainittuja, nyt vaan antaa odottaa miten äijän käy.
Alkaako ansiot nousta backlinkkien määrän lisääntyessä?
Se nähdään piakkoin.

Jos jotain kiinnostaa hillon haaliminen, rehkiminen rahasta tai tuohen eteen touhuaminen niin älä enää odota, kaikki mitä tämän blogin mukaan on ansaittu on ollut todellakin mielenkiintoista ja auvoisaa. Omaa rahaa ansioiden kartuttamiseen en ole käyttänyt senttiäkään. Jos sinua asia kiinnostaa niin lopeta jahkailu ja ala harrastaa. Voit itse vaikuttaa siihen kuinka paljon aikaa käytät ja kuinka paljon ansaitset!



Rahaa voi saada netistä ilman oman rahan käyttöä!

Perusta blogi, liity näihin ja ala ansaita.
Google Adsense
EuroAds
Tradetracker
Tradedoubler
Smartresponse-media
Orville-media


Tässä oiva opas minkä hakusanan tai -lauseen ympärille bisnes kannattaa virittää. Ja kuinka tutkia ko. hakusanan - ja/tai lauseen kiinnostavuutta eli sitä minkä arvoinen se on!

Tätä kuuta ei enää paljon ole jäljellä ja jos hyvin käy, tulee ansioiden suhteen taas uusi ennätys...ollaan jo lähellä viime kuukauden ansioita!

+261€ rahaa on kertynyt tähän mennessä kuluvaa kuukautta, ja häpeän tunnustaa että olen erittäin vähän tehnyt mitään tuon rahasumman eteen :)
Olisiko kyseessä passiivinen rahavirta?? :)

3 kommenttia:

  1. Hienoahan se on kun rahaa tulee passiivisesti. Onneksi olkoon! Samoissa summissa mennään.

    VastaaPoista
  2. Hi there. I was researching about backlink checker and I was redirected here. There are things about google adsense and the like. Is there a translation page for this?

    VastaaPoista
  3. U could try this http://translate.google.com/translate?sl=fi&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Frahaamainostamalla.blogspot.com%2F

    Event tho all words will not be translated correctly as those are words that google doesn't know exactly what they mean.

    VastaaPoista